مواد لازم:
سیب متوسط: 4 عدد
شکر: 10- 8 قاشق غذاخوری
آب: 2 پیمانه
آب لیمو: 2 قاشق چایخوری
پودر هل: یک چهارم قاشق چایخوری
قطره رنگ خوراکی یا اسانس هر میوهای که دوست دارید: مقدار کم
طرز تهیه:
• سیبها را پوست کنده و هستههای آن را در آورده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• قطعات سیب را درون قابلمهای ریخته و روی آن آب بریزید.
• ظرف را روی شعله کم قرار داده، درب آن را گذاشته و تا زمانی که قطعات سیب نرم شوند آنها را حرارت دهید.( 15- 10 دقیقه)
• آب لیمو را به سیبها اضافه کرده و در این مرحله اسانس میوه و یا قطره رنگ خوراکی را به مقدار کم به درون ظرف اضافه کنید.
• به هم زدن ادامه داده تا مربا آماده شود.
• ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا در دمای اتاق خنک شود.
• مربا را درون یک شیشه استریلیزه شده و دربدار بریزید.
• پس از نیم ساعت شیشه مربا را درون یخچال قرار دهید.
• شیشه مربا را یک روز درون یخچال قرار داده و در روز بعد آن را نوش جان کنید.